Lidt om mig

Mit navn er Ann-Katrine S. Friis, jeg er årgang ’79 fra Århus og er nu efter 12 år i København, vendt tilbage til Århus med min dejlige mand og vores to døtre.

Jeg har altid elsket at være kreativ, lave mad, indrette bolig og lave diverse små som store projekter. Men det var først, da jeg skulle være mor, at jeg kastede mig ud i at sy og strikke til børn.


Efter min kandidateksamen i 2010 blev jeg mor for første gang til en lille pige, som vi kaldte Alison, skæbnen var så grusom, at hun ikke skulle være hos os, og vi blev forældre til den smukkeste lille engel. I april 2011 kom vores anden datter, Lea, til verden og hun er en sprællevende og glad pige. Slut marts 2013 kom vores tredje lille datter, Hannah, til verden.Jeg har valgt at kalde det tøj jeg kreerer til vores piger og vores venners dejlige børn for Mumma.

Alt hvad jeg deler ud af på min blog, er du velkommen til at bruge løs af, men vær sød at spørge om lov hvis du gerne vil bruge et billede.

Jeg sætter stor pris på de kommentarer jeg får!!!

3 kommentarer:

  1. Sikke en fin blog du har fået lavet og jeg kan godt li den grønne baggrund du har valgt. Den jakke du har lavet til Lea er super flot. Håber snart vi ses, så jeg kan se alle dine kreationer live.
    Kh. Lonni

    SvarSlet
  2. Fin blog du har. Og sikke mange fine ting du laver til pigerne.

    SvarSlet