søndag den 9. november 2014

Rester...


Så kunne jeg endelig være med på Christinas blogleg om at sy af rester. Jeg har syet to nederdele og en bluse til Lea. Den ene nederdel (den gule) er syet af en rest boucle-agtigt super lækkert karry gult stof. Det er oprindelig brugt til en jakke og er købt i Aarhus City Stoffer og Garn. taljerib og kantbånd havde jeg liggende og er turkis. Jeg syntes selv at farvekombinationen er super fed. Da Lea oftest beder om lyserødt og lilla tøj, var jeg spændt på hvad hun syntes om nederdelen. Men hun blev glad og rente rundt i den hele dagen i går og så fik jeg syet en matchende bluse - også i nogle jerseyrester. Ribkanterne på blusen er samme som på nederdelen.

Den anden nederdel er syet af en rest quiltet bomuld, som jeg oprindelig købte for at sy en pusletaske af. Der var så lige denne rest tilbage til en lun nederdel. Den har så fået pink rib og kantbånd. Jeg har klippet stof - også af rester til en bluse der kan bruges sammen med nederdelen, men så lang tid fik jeg ikke bag min symaskine...

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting du har lavet :-)
  Godt at Christina kan få os til at bruge resterne
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. Sikke da et fint fint sæt. Er også vild med farvekombinationen. Det lyser op på de mørke dage:-)
  Skøn form de nederdele har:-)

  SvarSlet