fredag den 28. november 2014

Noget med lommer mor!


Symaskinen har ikke stået helt så stille hen som min blog! Jeg har simpelthen bare ikke
 fået taget billeder af mine kreationer og da slet ikke haft tid til at blogge, 
Men nu, har jeg endelig tilladt mig en lille stund bag skærmen...

Jeg har syet en vinterkjole til Lea. Den er syet i turkis isoli med jersey ærmer og høj hals i et sødt ræve-mønstret stof. Isoli'en er en rest jeg havde liggende fra sidste år og jerseyen er nyindkøbt 
og fra Aarhus City stoffer og garn. Mønsteret er fra Ottobre vinter 6/2011.

Lea blev heldigvis glad for kjolen. Den skulle egentlig have været uden lommer. MEN lige pt. vil Lea kun have tøj på med lommer. Så jeg måtte jo kreere et par af slagsen for at sikre mig, at hun vil have den på. Jeg tror hun er inde i en fase hvor hun samler på alle mulige små nips og "dyrebare skatte" og dem gemmer hun i små krukker og i sine lommer... Hun leger også tit "tingfinder", 
som Pippi Langstrømpe, så jeg måtte bare sætte nogle lommer på.

2 kommentarer:

  1. Årh, hvor er den skøn og lommerne de er perfekte på synes jeg:-) GOD WEEKEND.

    SvarSlet