tirsdag den 21. oktober 2014

Pynt til Halloween


Halloween er en "fremmed" ting, men har efterhånden fundet indpas i de danske hjem... Også i mit, for jeg syntes faktisk at det er ganske hyggeligt med græskarlygter i efterårsmørket, muffins med edderkopper og andet (u)hyggeligt... 

i flere år har jeg dog ikke rigtig kunne finde ud af hvilke noget pynt jeg kunne lave - indtil jeg faldt over Pia med bloggen mum22boys DIY halloween pynt. Jeg er desværre ikke indehaver af en udstanser, så jeg måtte sirligt sidde og klippe mine cirkler i hånden. 

Jeg har tilføjet en flagermus og en måne til min uro, men ellers ligner den ret meget den Pia har lavet. Da jeg havde hængt uroen op, syntes pigerne bare at den var så fin og der er kommet mange fine snakke om figurerne ved aftensmaden.
2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin din udgave - og mange tak for link ;o)

    SvarSlet

  2. I was recommended this blog by means of my cousin. I'm not certain whether or not this post is written through him as no one else know such specified about my trouble. You're amazing! Thank you! hotmail sign in

    SvarSlet