mandag den 13. oktober 2014

En tur i skoven


Vi har nydt det dejlige og milde efterårsvejr! bl.a. med en tur i skoven. 
Her fandt vi en fin naturlegeplads hvor vi kunne nyde vores madpakker og øve os 
på at balancere og klatre - og bare hygge og pjatte...

Jeg er vild med at tage billeder af mine kære og ved godt at det måske ikke lige er det mest ophissende indlæg. Men jeg bliver glad af at se på billerne. Jeg føler mig virkelig utrolig heldig at have fået lov til at få en dejlig familie. Jeg bliver faktisk ofte helt ydmyg, når jeg tænker på det ansvar det egentlig er, at skulle opdrage, tage vare på og "opbygge" - om man vil - sådan et par skønne små piger. Måske skyldes det, at vi har mistet Alison. Det ved jeg ikke. Men jeg ved bare, at jeg er den lykkelige mor til vore lille engel og til vores to små krudtugler. 

Jeg håber sådan, at Kasper og jeg formår at give vores piger den balast, de har brug for her i livet. Her tænker jeg rigtig meget på selvværd og psyskisk robusthed. 
Men mon ikke det er anstrengelser og tanker de fleste forældre gør sig...Lykken er at følges ad!

6 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg og billeder med :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er så hyggeligt at få søde kommentarer! :-)

   Slet
 2. Jamen Ann-Katrine, så fandt jeg også lige dig. Og blev en hel del klogere:)
  Dejligt indlæg og skønne billeder.

  Du har så ret: Børn er virkelig det pureste guld og dyrebareste man kan have.
  Skøn blog. Glæder mig til at følge med.
  Kh Jonna

  SvarSlet