onsdag den 24. september 2014

Nyt og gammelt


Hvad mon der ude bag persiennerne??? Hannah er en dejlig og meget nysgerrig pige på nu 1½ år. Huhej, hvor tiden er fløjet... 
Inden vi fik set os om, var hun ikke længere en baby men en lille tumlinge-pige.

Den fine strikvest i sart lyserød/rosa er strikket af mormor og Lea har fået en magen til. Det er fantastisk - for mor - at få bløde gaver til pigerne. Nu hvor jeg er blevet "arbejdsramt" er det ikke meget jeg får syet og da slet ikke strikket til pigerne. 
Meeen efter at symaskinen og strikkepindene har ligget øde hen noget tid, så kribler det nu i mine fingre, og der er så mange ting jeg gerne vil kaste mig ud i at kreere, at nu må søvnen vente, for jeg vil altså finde tid til at være kreativ, for det betyder meget for mig!

De bukser Hannah er iklædt er nogle jeg syede til Lea da vi boede i USA, for godt 2 år siden, men de holder stadigvæk og sidder lige så fint på lillesøster som på storesøster. Hannah arver det meste af Leas tøj, men hun skal nu også en gang imellem have noget helt nyt, som bare er hendes.  Bestukket med sutter, fik jeg lov at tage et par billeder...5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en sød vest. Sikke heldigt, at mormor gerne vil donere ;-) ved du hvor hun har opskriften fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar! Jeg skal nok lige finde ud af hvilken opskrift min mor har brugt, og så både skriver jeg det på siden og direkte til dig :-)

   Slet
  2. Tusinde tak, hvor er det sødt af dig!! Den er bare så fin, synes jeg ;o)

   Slet
 2. Hvor er det bare en sød vest og bukserne er også virkelig fine :)

  SvarSlet