fredag den 19. september 2014

Krea-hygge med ungerne...


Åh, jeg har været så lidt på bloggen den sidste måneds tid. Jeg er meget aktivt engageret i vores lokalsamfund og det nyder jeg, men nu, hvor jeg er blevet "arbejdsramt", er der virkelig ikke meget tid til at få dokumenteret og vist mine kreative udfoldelser frem her på bloggen. Men det betyder jo ikke, at jeg helt er holdt op med at kreere ting og sager...

Pigerne har været på stranden med deres bedsteforældre og her samlede de musligeskaller og fangede krabber med et sildehoved. Jeg er sikker på de havde det skønt. Efterfølgende er muslingeskallerne blevet vasket og tørret og så skulle de da lige have et lag maling. Jeg syntes det er noget af det skønneste at lave små hyggelige "projekter" sammen med mine piger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar