lørdag den 19. juli 2014

Må piger gå i "drenge-tøj"???


Den forgangne uge har vi været på ferie i Tisvilde og tager i dag videre til skønne Samsø! :-) Den natdragt Hannah har på på billederne, har jeg faktisk syet som en drenge-natdragt i forbindelse med boys month. Men jeg syntes faktisk, at den er uni-sex og derfor har Hannah fået den. Hun syntes, at det er sjovt med alle dyrene og jeg syntes at stoffet er skønt - det er fra USA.

Og, Ih, hvor vi nyder sommeren! :-)


 


11 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle søde piger, du har, og jeg synes bestemt, heldragten kan bruges af begge køn :) synes også, jeg oplever, det erok for piger at gå i drengetøj, mens det omvendte ikke er okay.
  Jeg er mor til en dreng, der har lidt en prinsessefase, men jeg bliver nok ikke populær hos hverken faren, eller vores omgivelser, hvis jeg lader ham få en kjole på i f.eks. dagpleje.. han må have sig en klæd-ud kasse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er typisk faderen der ikke vil have at drenge har "pigetøj" på eller at pigerne har "drengetøj" på... Jeg kender faktisk ret mange små drenge, der er vældig facinerede af prinsesse-ting og tyl... :-)

   Slet
 2. Jeg synes den er skøn...

  Alba ville elske noget tøj med traktor på...

  Jeg er jo velsignet med en datter der elsker byggemand bob, cars og planes og lyserød, glimmer og tylskørter...
  Personligt er jeg dødtræt af at der ikke laves særlig meget tøset merchandise med de traditionelle "drenge"motiver (selv om jeg faktisk fandt et tøset spiderman madkassesæt den anden dag)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, der er desværre langt imellem. Min Lea er også vild med cars og leger gerne med biler... Men hun er samtidig vild med lyserød, så mon ikke en lyserød bil ville være det største hit!? :-)

   Slet
 3. Hvor er den skøn. Den kan bestemt bruges til begge køn. Ville ønske mine piger ikke var så fastlåste i deres farvevalg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, men mon ikke det med farver er periodevist? Min datter på 3 år vil hels kun gå i pink og lyserødt tøj, så håber det er en fase... :-)

   Slet
 4. Sikke en sød dragt. Den kan da helt sikkert bruges af begge køn :) Kender en pige på 5 år, der stadig elsker at gå i tøj med brandbiler på. Min egen dreng på 3 år er også vild med maskiner og biler , og har mange bluser med det, men ville ønske at man kunne få stof (og tøj) der ikke var så "kønnet". Men stoffet du har brugt har jo primært bondegårdsmotiver (og så en enkelt traktor) på, og det er vel hverken piget eller drenget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var nemlig det jeg tænkte, da jeg købte stoffet. :-)

   Slet
 5. Åh den er super fin - og det er modellen også!

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke se problemet i at give piger, drengetøj på. Ofte kan folk alligevel ikke se forskel. Jeg har en heldragt, http://www.feen-froen.dk/heldragter-c-2.html, den blå med isbjørnene, som vel egentlig er til drenge, men det er min yngste som bruger den og hun er da en pige. Da de var små og var klædt i lilla/rød/lyserød spurgte alle alligevel "hvor gammel er han?" hvorfor er det at folk har en eller anden forudindtaget ide om at alle små børn er drenge?

  SvarSlet