mandag den 7. juli 2014

Camping (drenge) T-shirt


Jeg syntes simpelthen dette Camping-turs stof er fantastisk. Det er både sådan lidt retro-agtigt 
og super hyggeligt. Jeg hat syet en T-shirt af stoffet i en str. 104. 
Stoffet har jeg købt i Stof & Stil. - Psst: til udsalgspris...

Mønsteret er fra Ottobre 3/2011. Det røde ærme og den røde rib-halskant var noget stof jeg havde i gemmerne. Jeg har også valgt at de synlige stikninger er med rød sytråd. Jeg syntes, at det røde bryder med det mørkegrønne på en fin måde, som giver T-shirten lidt spræl.Jeg har lagt T-shirten op med en dobbeltnål.

T-shirten er tiltænkt en sød dreng jeg kender og som jeg skal holde noget ferie med i år, han bliver snart 3 år... Jeg håber at T-shirten passer både dreng og forældre.
8 kommentarer:

 1. Sikke en fin t-shirt!
  Og det er dog det sejeste stof :-).
  Jeg har lige sendt begge unger på camping med farfar i sådan en vogn, så jeg må vist klikke forbi og se om der er et par meter tilbage. Det er cool!

  Kh Maj

  SvarSlet
 2. Skøn trøje!
  - og frækt med de røde detaljer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Dejligt med søde kommentarer! :-)

   Slet
 3. Sikke en hyggelig trøje - den emmer af sommerferie - og tak for tip om udsalg:)

  SvarSlet
 4. Den er bare SKØN! Gode farvekombinationer...stod faktisk selv og savlede over stoffet mandag aften i Stof og Stil. MEN tog mig sammen og gik videre....med tanke på bunkerne af stof inde i syværelset! Men nu...hvor jeg ser det igen....aaarff...måske jeg alligevel skulle trille forbi den lokale biks! HA HA HA ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Åh, ja, det er svært at lade være og tit er det sådan at idéerne er flere en end tiden... :-)

   Slet