mandag den 7. juli 2014

Camping (drenge) T-shirt


Jeg syntes simpelthen dette Camping-turs stof er fantastisk. Det er både sådan lidt retro-agtigt 
og super hyggeligt. Jeg hat syet en T-shirt af stoffet i en str. 104. 
Stoffet har jeg købt i Stof & Stil. - Psst: til udsalgspris...

Mønsteret er fra Ottobre 3/2011. Det røde ærme og den røde rib-halskant var noget stof jeg havde i gemmerne. Jeg har også valgt at de synlige stikninger er med rød sytråd. Jeg syntes, at det røde bryder med det mørkegrønne på en fin måde, som giver T-shirten lidt spræl.Jeg har lagt T-shirten op med en dobbeltnål.

T-shirten er tiltænkt en sød dreng jeg kender og som jeg skal holde noget ferie med i år, han bliver snart 3 år... Jeg håber at T-shirten passer både dreng og forældre.
8 kommentarer:

 1. Sikke en fin t-shirt!
  Og det er dog det sejeste stof :-).
  Jeg har lige sendt begge unger på camping med farfar i sådan en vogn, så jeg må vist klikke forbi og se om der er et par meter tilbage. Det er cool!

  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Fedt at du bliver inspireret :-)

   Slet
 2. Skøn trøje!
  - og frækt med de røde detaljer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Dejligt med søde kommentarer! :-)

   Slet
 3. Sikke en hyggelig trøje - den emmer af sommerferie - og tak for tip om udsalg:)

  SvarSlet
 4. Den er bare SKØN! Gode farvekombinationer...stod faktisk selv og savlede over stoffet mandag aften i Stof og Stil. MEN tog mig sammen og gik videre....med tanke på bunkerne af stof inde i syværelset! Men nu...hvor jeg ser det igen....aaarff...måske jeg alligevel skulle trille forbi den lokale biks! HA HA HA ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Åh, ja, det er svært at lade være og tit er det sådan at idéerne er flere en end tiden... :-)

   Slet