torsdag den 10. juli 2014

Bermuda (drenge) shorts


Jeg har syet et par bermuda shorts. De er syet i, syntes jeg, det skønneste blå og hvidstribede lidt kraftige bomuldsstof. Jeg har hygget mig med at lege med stof- og farvesammensætning på linning og lommer...

Jeg syntes de er blevet rigtig fine og rigtig sommeragtige. 
Glæder mig sådan til at få en "model" til at prøve dem :-)


 Ønsker alle en skøn sommerdag! :-)
12 kommentarer:

 1. Hvor er de fine...dejlig drenget og farverige :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare skønne Ann-Katrine - virkelig dejlige sommer farver, og flot sat sammen. Heldige dreng som får dem :-D
  Klap dig selv på skulderen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det var da en sød og skøn kommentar! :-)

   Slet
 3. Sikke nogle fine sommerlige shorts

  SvarSlet
 4. Superskønne shorts med masser af flotte detaljer!
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 5. Niiiice! Er også vild med det der 'mælkedrenge'-stribede stof :-) Det er nogle meget vellykkede kombinationer - fine lommedetaljer og så er jeg i øvrigt vild med den brede linning, du har lavet i det flotte gule stof :-) Heldige asen der kommer til at gå med dem! KH L

  SvarSlet
 6. Wow, hvor er de flotte! Sådan nogle måtte min søn gerne eje :-) hvor er stoffet med bilerne fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Åh, stoffet med bilerne er en rest - jeg tror jeg en gang købte i stof & stuff...

   Slet