mandag den 16. juni 2014

Så er jeg tilbage igen...


Så er min projektleder-eksamen vel overstået! Jeg sluttede af med et 12 tal (så det vil jeg lige prale med :-)). Det er rart, at jeg nu igen kan få lidt tid til at sy og være mere for min familie. Men det er også lidt hårdt igen at være jobsøgende...  

Jeg har i de forgangne uger i den grad forsømt min blog. Men det er der hermed lavet om på! Jeg har endnu ikke fået syet alle de sommerkjoler til pigerne - og mig selv - som jeg har i tankerne... Men det er da blevet til denne bambi. jersey kjole til Lea. Den er syet i en str. 98. efter et Mini Krea mønster. Stoffet er købt i år, i Stof & Stuff men jeg købte også en meter af samme stof sidste år. Lea syntes det er så fint, og det syntes jeg egentlig også det er. 

Som man kan se på billederne af Lea, så er hun stadig helt vildt glad for sin sut. Men jeg syntes snart hun skal sige "slut med sut"! Lea blev 3 år i april, så det er endnu ikke helt slemt - tænker jeg... Men jeg ved egentlig ikke hvornår det er normalt at børn stopper med at bruge sut? Er der nogen der har nogle gode erfaringer med sut-afvænning, så tar jeg imod gode råd med kyshånd!


8 kommentarer:

 1. Super flot kjole, fedt mønster, flot stof og sød pige.
  Sutafvænning har jeg gode erfaringer med og er hun rundet 3 år er det nu, for suttetænder er der ingen der vil have - tandlægerne anbefaler at de slipper sutter omkring 3 år eller tidligere.
  Det vi gjorde med begge vores børn var at forberede dem på (ca. 1 uge inden) at de skulle aflevere sutten til suttetræet i Frederiksberg Have (det kan være alt muligt andet også, der findes mange alternativer). Vi samlede ALLE (og jeg mener alle - ingen i baghånde) satte en snot på og kørte ind til suttetræet. Barnet fik selv lov at sætte dem på, vi kiggede på de mange sutter og vinkede så farvel til sutterne. Vi har tilbudt begge vores en bamse eller noget andet legetøj i bytte, men det ville de ikke have. Den første aften spurgte de begge efter sutten og det var også lidt svært at falde i søvn, men det gik. Næste aften var lidt nemmere, stadig et lille sutte-savn men det var stort set det. Vi havde forventet det blev en hård kamp, især ved den største, for sutten var virkelig populær. Men det gjorde det altså ikke -tvært imod. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar! Det er rart at høre hvad andre har gjort sig af erfaringer!!!

   Slet
 2. Tillykke med dit flotte eksamens resultat Ann-Katrine :-D
  Det er en super flot kjole og stoffet er sødt.
  Mine erfaringer med sut afvænning er, at vi ventede til han selv var klar og synes at nu var han en stor dreng... jeg tror det var omkring 4 års alderen.
  Jeg tror der var en aften eller tre, hvor han fik reserve sutten, og så var det overstået. Hans tænder er fine og lige :) Jeg kan huske at vi talte om hvornår der var ro på, til at gøre det, og hvornår vi mente han var klar. Han havde to børnehaveskift lige omkring 3 års alderen, da han mistrivedes i den første, og derfor var vi meget afslappede omkring det med sutten. Tryghed frem for alt er vist vores motto ;-D
  Han endte vist også med at hænge et par sutter på træet i FRB Have sammen med farmor - det træ gør indtryk :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Skønt, at du gider kommentere og komme med dine tanker og erfaringer i forhold til alt det der med sut-afvænning. Jeg sætter stor pris på din kommentar og dine tanker! Tak :-)

   Slet
 3. STORT TILLYKKE smukke og velkommen tilbage til det virkelige liv....eller noget *ha ha*
  Tænk både at være klog, smuk og dygtig til at sy!!!!

  Anna var også afhængig af sut, med hende tog jeg en kold tyrker og 1 nat med voldsom gråd var faktisk nok! Både Victor og Emil har ikke brugt sut hvilket jeg synes er skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, jeg rødmer jo helt! Hvor du sød at lægge sådan en skøn kommentar! Tak :-)

   Slet
 4. Flot med din eksamen - Stort tillykke!
  Kjolen er simpelthen SÅ sød...

  Alba bruger stadig sut, og jeg tænker ikke der er grund til at fjerne hendes før jeg bliver virkelig træt af at se på den...

  Jeg kan huske med Marcus at alle hans sutter var blevet væk og han havde kun en tilbage... Der fik han at vide at jeg ikke købte nogen nye til ham når den og så var blevet væk.
  Han passede godt på den - Så det tog 1½ måned før den forsvandt.... Men han græd ikke i vilden sky over at den manglede, der var ingen gaver eller belønninger, det var bare sådan det var.

  SvarSlet
 5. Tusinde gange TILLYKKE med eksamen Ann-Katrine, det var virkelig flot med et 12-tal og skønt at have dig og dine flotte kreationer tilbage igen! Jeg kender godt det med den manglende overskud til at blogge, når der skal læses til eksamen samtidig. Jeg har selv forsømt min blog i adskillige måneder, men i onsdags blev jeg færdig med min uddannelse, som jeg har taget gennem de sidste tre år, ved siden af et fuldtidsjob, så NU skal jeg igang med bloggen (og syningen) igen og jeg GLÆDER mig :D Sutter har jeg desværre ikke nogen erfaring med endnu... men skønt du er tilbage :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet