torsdag den 19. juni 2014

Den med sløjfer moar!


Er er Leas sommerkjole nr 2. Jeg kunne ikke stå for stoffet! Og da jeg viste det til Lea, så ville hun mægtig gerne have en kjole med sløjfer - og hun er så glad og stolt, når hun har den på. Ja, så er det jo virkelig en fornøjelse at sy til sine børn. :-)

Stoffet er jersey og købt i City stoffer i Aarhus. Mønsteret er fra Mini Krea, men jeg valgte i stedet for at rynke skørtet, at lave et læg. Jeg er da også helt tilfreds med resultatet.12 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - og god ide med læg i stedet for rynker :) vh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nogle gange er det bare lidt sjovere at sy, når man også kan ændre lidt på mønstre og syvejledninger så de passer bedre til ens personlige stil... :-)

   Slet
 2. Lækker kjole og sjovt tryk. Kan godt forstå den gør lykke ;)

  SvarSlet
 3. Den er vildt sød med læg...

  Det må jeg huske..

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at kunne være med til at inspirere :-)

   Slet
 4. SÅ FLOT!!!!
  Tænker om det snit fortil måske ville klæde mig....!?

  SvarSlet
  Svar
  1. TAk! Mon ikke det også ville se fint ud i en voksen model...

   Slet
 5. Hvor er den bare fin! Er så vild med det stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg måtte også bare eje stoffet, da jeg så det... :-)

   Slet