mandag den 30. juni 2014

Cirkus-danse-prinsesser


Jeg var i stof 2000 og kunne simpelthen ikke stå for deres cirkus bomuldsstof. I weekenden hvade vi besøg af pigernes farmor og derfor blev der liiige lidt tid til at jeg kunne sy et sæt til hver af pigerne - et cirkus-danske-prinsesse outfit :-) 

Nederdelene er syet efter cirkelnederdels mønsteret fra MiniKrea. T-shirtsene er lidt forskellige, Leas er med raglanærmer og er syet efter et Ottobre mønster og Hannahs er syet efter MiniKreas T-shirt mønster. Pigerne var heldigvis vældig glade for deres nye outfits og de blev prøvet af til dans og hop med det samme...

Ja, man skulle ikke tro, at jeg har tilmeldt mig bloglegen hos Christine "Boys Month 2014". Men jeg kender så mange søde og skønne drenge, at det ikke bliver aftagere af mine drenge-kreationer, der kommer til at mangle. Jeg glæder mig til at være med og til at blive inspireret af alle de andre der er med! 

8 kommentarer:

 1. Så fine nogle outfit...de skriger af sjov og ballade :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det var det, der var ideen bag, så skønt at andre også syntes det signalerer fest og farver! :-)

   Slet
 2. SKønne nederdele :D
  Jeg er helt vild med det cirkusstof.. vil gerne købe noget bare for at have det, men puha.. man kan hurtigt få forkøbt sig hvis man køber uden om de planlagte projekter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er noget værre noget det de rmed at "komme til" at købe noget stof, bare fordi man ikke kunne lade være... :-)

   Slet
 3. Det er altså vildt du lige sender sådan to outfit gennem maskinen - wubti!
  De er super flotte! - og skønne tøser der har dem på!

  SvarSlet