tirsdag den 13. maj 2014

En Rocker i Tivoli


Jeg har sådan glædet mig til at vise min nye Rocker jakke frem. Jeg har nemlig været på Marapytta sykursus... Det var en skøn weekend, men nogle søde og inspirerende sy-damer og så var det fedt at lære en masse nye fif og teknikker! Jeg ønsker mig tid, så jeg kan sy flere af disse skønne jakker! Den er super behagelig at have på og vejer bogstavelig talt ikke noget. Meeen, det tager altså også en del timer at få sådan en sag færdig, for den består af virkelig mange mønsterdele og så er der pladevat og foer, lynlåse og trykknapper m.m. Men et fedt projekt, som gav mig blod på tanden i forhold til at sy til mig selv.

Min Rocker jakke er syet i det lækre Liberty stof. Det er virkelig farligt at gå i gang med at sy i Liberty, for man får lyst til at sy alle ens fremtidige projekter i Liberty...

Jeg har ikke været aktiv på bloggen siden jeg var på sykursus, for jeg har bogstavelig talt ikke haft et øjeblik hvor jeg har kunnet sidde foran min computer. Men i dag har jeg stjålet mig lidt tid.

Min fine jakke fik sin debut i Tivoli, hvor vi holdt pigernes farmors 60 års fødselsdag i sidste weekend. Det var første gang pigerne var i Tivoli og det var en stor oplevelse med virkelig mange indtryk - de kunne i hvert fald godt falde i søvn den aften! :-)
6 kommentarer:

 1. Du er så sej!!! Wauw den er cool

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare blevet super fed - og dig som tvivle at du ville blive færdig med den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg troede aldrig jeg ville kunne finde ud af at sy sådan en sag... Super fed følelse, nu hvor det lykkedes! :-)

   Slet
 3. Hold nu op, hvor er den FLOT, den jakke... det er da helt vildt... virkelig imponerende! :)

  SvarSlet