torsdag den 15. maj 2014

BallarinaskørtFor noget tid siden faldt jeg over den skønneste nederdel i blød tyl. Den var begået af NOA NOA og kostede en formue... Derfor tænkte jeg, at jeg da måtte kunne lave noget lignende selv. Det blev til denne nederdel til Lea, som er vild med at danse rundt i den, for den svinger så skønt.

Jeg har taget billeder af min proces, så det er også min mening at lave en DIY, så andre søde piger, kan få glæden af et fint og florlet ballarinaskørt... :-)
9 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den bare fin! Glæder mig til DIY'en, for jeg har en babypige, som helt sikkert også vokser op og ønsker sig tyl i lange baner og jeg er ikke villig til at give en formue, når nu symaskinen står lige der i hjørnet og trænger til motion ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin - har selv det blødeste tyl til at ligge - det skal også blive til nederdele til pigerne, jeg er bare ikke kommet så langt.

  SvarSlet
 3. Så fint! :-) (jeg bliver også helt svedt når jeg ser nogle af priserne på børnetøj... og hvor hurtigt der kommer kuglepen, jord, og hvad ved jeg af mærkelige ting på. Gider heller ikke løbe rundt og forhindre børns udfoldelse pga dyrt tøj - meget bedre med hjemmelavet som kan hærges ;-)

  SvarSlet
 4. Wauw den er fin - hvor har du fundet det tyl??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg har købt den bløde tyl i Stof og Stil - det er faktisk ikke en gang dyrt! :-)

   Slet
 5. Glæder mig til en DIY - Alba SLIDER sine strutskørter op, så jeg er altid på udkig efter flere (der er grænser for hvor mange gange de kan repareres før det bare bliver grimt)

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare fin, glæder mig til at se DIY'en. Min datter vil blive meget glad for at få sådan en. Kh Sandra

  SvarSlet
 7. Kære alle, hvor er det fantastisk med så mange søde og opmuntrende kommentarer! Det gør jo hele arbejdet med en DIY værd!

  Jeg har en eksamen denne ugem så der bliver nok desværre først tid på kontoen til at lave DIY'en efter endt eksamensaflevering... :-)

  Kh
  Ann-Katrine

  SvarSlet