torsdag den 24. april 2014

Gæt hvad jeg skal i weekenden...Ih, jeg glæder mig sådan! Jeg skal nemlig på Marapytta sykursus i Aarhus i den kommende weekend. Derfor har jeg været ude og investere i mit første Liberty stof, og det er jo farligt, for, som jeg har kunnet læse rundt omkring i blogland, så er det point of no return, når først man har haft fingrene i de skønne Liberty stoffer...

Jeg ser sådan frem til at prøve kræfter med noget nyt og udfordrende - jeg skal nemlig sy noget til mig selv - og det er første gang jeg skal prøve at sy andet end børnetøj.


8 kommentarer:

 1. Ahrmen det er SÅ FEDT for dig søde!
  Jeg ville også blære mig mega meget :)
  Skønne stoffer du har købt, jeg glæder mig til at se hvad du får syet.
  Knus

  SvarSlet
 2. Åh, men dog hvor skønt! Jeg håber du får en helt fantastisk weekend - og glæder mig til at se hvad du får syet.

  SvarSlet
 3. Ihh hvor er du heldig, og sikke nogle skønne stoffer. Rigtig stor fornøjelse :-D

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse - hvor er du bare heldig.. hun er SÅ dygtig :) Og lækre stoffer, jeg er specielt vild med det pinke... så fint :)

  SvarSlet
 5. Nøj noget fedt stof du har fundet der, jeg glæder mig til at se, hvad du skal sy.... - en quiltet jakke eller?? Du kan godt glæde dig til weekenden, det er så fedt, og man får så meget med i rygsækken af små fif mm. Ja, jeg er slet ikke misundelig.
  God sylyst!
  Karen

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det spændende! Bliver helt misundelig! :-)

  SvarSlet
 7. Ihh, altså! Jeg synes nok jeg så dit navn på mail listen :-) Jeg skal også på kursus i weekenden. Og jeg kan nærmest ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Synes det er absolut unreal :-)
  Jeg glæder mig til at møde dig. Faktisk lige om straks ;-)
  Kærlig hilsen Ditte

  SvarSlet
 8. Det var en skøn weekend! Kan klart anbefales!!! :-)

  SvarSlet