søndag den 13. april 2014

En Luna kjole til LeaJeg er en af de mange der har valgt at købe Annas tre skønne kjolemønstre. Den første jeg kastede mig ud i at sy var Luna kjolen. Jeg syede den i pink isoli med mørkeblå jerseykanter, hvide knapper og blomstrede lommer (stoffet til lommerne var en rest jeg havde liggende - skønt at få anvendt rester!).

Lea hoppede glad og tilfreds i kjolen! Pasformen passer rigtig godt til Lea, og så er Annas syvejledning helt vildt nem at gå til, så der kommer helt sikkert til at køre flere Luna kjoler igennem min symaskine...

6 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare fin :) Det er vildt sjovt at se alle de mange forskellige slags, der dukker op rundt omkring :) Så skønt mønster...

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin og hvor er hun dog også bare bedårende :) Man skulle tro at stoffet til lommerne var nøje udvalgt og købt til, det passer jo bare perfekt :)

  Mvh. Anja

  SvarSlet
 3. Hvor er både kjole og model fin :)
  Jeg har også syet den og LIVA kjolen. Nu mangler jeg kun at få afprøvet LARA modellen.

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er den fin - hverken modellen eller kjolen er da til at stå for :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak for de søde kommentarer! Jeg syntes også, at det er sjovt at se samme model i forskellige farve -og stofkombinationer rundt omkring i blog-land... :-)

  SvarSlet