mandag den 7. april 2014

Børnekunst


Jeg vil starte med at undskylde for billedkvaliteten, for den efterlade sig meget at ønske... Men, hvorom alting er vil jeg lige vise disse disse, i mine øjne, skønne malerier. Det er nogle billeder Lea malede sidste år i legestuen, som vi besøger hver onsdag. Jeg syntes at farverne er så glade og friske at se på, at de simpelthen måtte i glas og ramme! De hænger nu på væggen over kommoden i spisestue-delen af stuen sammen med mine tre pigers små fine håndaftryk. 

Det er ikke rocket science at lave aftryk af sine børns hænder! Jeg har lavet en lille DIY over hvordan jeg har gjort det, som du kan se lige her.

Jeg ønsker alle en skøn start på ugen! :-)
2 kommentarer:

  1. Jeg elsker børns naive streger. Har maleri Anna har lavet på badeværelse og 2 Victor har malet i stuen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er nemlig det skønne naive og de glade farvesammensætninger der gør dem så skønne! :-)

      Slet