onsdag den 16. april 2014

4 års fødselsdag for engel


I går var det Alisons 4 års fødselsdag. Det er, som de fleste forældre oplever det, helt vildt at tænke på, at nu er det 4 år siden vi på en gang fik og mistede vores smukke lille pige. Tiden går så hurtigt - specielt når det handler om børn.

Vi plejer altid at fejre hendes fødselsdag ved at plante forglem-mig-ej'er på hendes gravsted og i år syntes Lea også, at vi skulle have flag med som vi så kunne "plante" :-) 

Det er hårdt at undvære sin lille datter, men livet har ikke kun berøvet os, det har også beriget os, og vi er uendeligt taknemlige for at have hinanden og Alisons to lillesøstre, Lea & Hannah! 

4 kommentarer:

 1. Bliver helt rørt når jeg læser dit indlæg, jeg har selv været der, ikke som mor men som mormor.
  Tiden går og med tiden bliver det gemt ( ikke glemt ) og tiden beriger os med mange andre glæder, jeg har bl.a fået 2 lækre børnebørn senere hen.
  God påske.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Jeg er ked af at høre, at du også har oplevet at miste et barnebarn. det er rigtigt at tiden er god mod sårene. Men savnet vil altid være der!
   Ønsker også dig og dine kære en rigtig dejlig påske :-)

   Slet
 2. Kære Ann-Katrine, sikke en fin tradition, og dejligt at I indrager hendes små søskende. Jeg blev også virkelig rørt. Håber at I kom gennem dagen, og de efterfølgende, på en efter omstændighederne, god måde.
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette, mange tak for din søde kommentar! Vi kom godt igennem dagen og følte, at vi fik fejret Alisons minde på en rigtig fin og, for os, god måde. :-)

   Slet