søndag den 20. april 2014

3 års prinsesse-påske fødselsdag


Så blev det Leas tur til at have fødselsdag! Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg har hele min familie fødselsdag i marts og april... Og Lea har været så god til at acceptere, at først var det fars, så kusine Elisabeths, så onkels, så Hannahs, så mosters og så Alisons fødsesldag før det blev hendes tur til at være fødselar. Hendes 3 års dag blev til gengæld også fejret med en kombineret prinsesse- og påskefrokost. 

Lea fik en kæmpe gave - et legehus til vores terrasse, og det var skønt at overvære den lille piges forbløffelse og glæde over, at hun skulle have en så stor gave - og hun "flyttede" straks ind...


Jeg havde lavet små goodie bags til børnene med små overraskelser i form at minigaver. Poserne skulle de så gemme, for påskeharen havde nemlig været på besøg på terrassen og havde lagt en masse chokoladeæg, som de så skulle finde efter vi havde spist påskefrokosten. Begge dele var et stort hit!

Lea er vil dmed lyserød og prinsesser, så jeg havde kastet mig ud i at lave en prinsessekage, da det var påske måtte jeg også lave en påskekage, så der var nok til alle :-)
 

Det var en rigtig dejlig dag, med høj sol, glade børn og hyggeligt samvær! Og nøj, hvor var vi alle trætte, da det blev aften... :-)

1 kommentar:

  1. WAUUUU.... nogle flotte kager!! Det er du altså virkelig god til! Og hvor lyder og ser det bare hyggeligt ud :) Tillykke med hende :)

    SvarSlet