mandag den 31. marts 2014

Hannah 1 år


I går blev Hannah 1 år. Det er ikke til at forstå, at min lille baby ikke længere er en baby, men er en tumling, der næsten kan gå og som kører afsted på sin firhjulede cykel... Her kan du se et af de første indlæg omkring Hannah, der er godt nok sket meget på et år!

Hannahs første fødselsdagskage blev en Barbapappa kage :-) Kagen bestod af red velvet kagebunde med cream cheese frosting. Kagen er betrukket med fondant og Barbapappa familien er også lavet af farvet fondant. Det var virkelig sjovt at modellere figurerne og børnene - især Lea - syntes den var fantastisk! :-)
Inspirationen til at lave Barbapappa figurer fandt jeg her.10 kommentarer:

 1. rigtig stort tillykke med hende :0)

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende - sikke et dejligt billede af en smillende og grinende fødselar :-D

  SvarSlet
 3. Tillykke! Ligegyldig hvor klichéagtigt det er - så går det første år bare hurtigt og det føles ekstra hurtigt med andet barn! Fantastisk kage - og superskønne billede af fødselaren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Åh, hvor har du bare ret! Det er som om, at tiden går lidt hurtigere hver gang man oplever familieforøgelse... :-)

   Slet
 4. Arhmen hvor er den bare fin din kage...kan godt forstå at den bragte ekstra glans til fødselsdagsfesten :) Dejlige billeder af en skøn datter...

  SvarSlet