søndag den 16. marts 2014

Flødeboller til dig og mig


Denne weekend har vi været sammen med søde venner og deres dejlige børn! Vi blev enige om, at vi da måtte prøve kræfter med flødebollelavning og det gjorde vi så! Jeg fandt en opskrift, som lovede at være både nem at gå til og at give et lækkert resultat. Den holdt ord og du kan finde den lige her.

Både store og små syntes godt om flødebollerne, og det er da en skøn følelse, når man giver sine børn noget "usundt", at det så er hjemmelavet, så det i det mindste er frit for tilsætningsstoffer og andre lækre E-numre...! Jeg syntes at de blev lækre, men måske blev chokoladen lidt for tyk, så næste gang er det noget der skal arbejdes lidt på. Men jeg kan helt sikkert anbefale at prøve kræfter med at lave hjemmelavede flødeboller, for det er faktisk slet ikke så svært.


4 kommentarer:

 1. Super flotte flødeboller, det ser hyggeligt ud. Har tit undret mig over hvordan Mette Blomsterberg kan lave dem uden at få chokolade på fingerne.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun kan noget hende fru Blomsterberg... Vi havde det hyggeligt og ungerne blev dejligt snakkede :-)

   Slet
 2. Mums, det ser lækkert ud!! Tror mine unger vil synes, det var en fantastisk ide, hvis jeg foreslog det!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet