lørdag den 8. marts 2014

Fødselsdagskage


Min mand havde fødselsdag i går og han blev fejret med hjemmelavede pulled pork burgere, god rødvin og en fin fødselsdagskage. Han havde sagt, at han gerne ville have en frugttærte til sin fødselsdag. Vi havde stadigvæk en del frosne kirsebær samt et gals syltede kirsebær tilbage, af dem vi havde været på frugtplantage og plukke i sensommeren. Derfor satte jeg mig for at finde en opskrift på en lækker kirsebærtærte. Jeg faldt over en kirsebærtærte på DRs hjemmeside under "den store bagedyst". Jeg syntes den så flot og indbydende ud og tilmed ville den være en udfordring at bage, for der er intet mindre en tre lag i tærten og en kransekage kant...

Kagen tog lang tid at lave og det var udfordrende, men jeg blev godt tilfreds med resultatet og både gæster og min mand syntes den var lækker - mission accomplished! :-)


1 kommentar: