lørdag den 1. marts 2014

Årets fastelavnsris


I anledning af fastelavn har jeg købt nogle fine kirsebærgrene som Lea og jeg har pyntet med små sorte fastelavnskatte, minimasker og tylsløjfer i forskellige farver. Kattene og tylsløjferne blev produceret sidste år og du kan se sidste års fastelavnsris her. Ideen med de små farverige masker fik jeg faktisk allerede sidste år, men da var det for sent. Så nu har jeg gået og ventet et helt år på at det skulle blive fastelavn igen og jeg kunne klippe de små mini masker ud i forskellige farver. Det var super nemt. Jeg tegnede bare en lille maske og så gik det ellers derudad... :-) 

Ud over at få pyntet årets fastelavnsris fik vi også bagt de lækreste fastelavnsboller i dag - det er jo kun fastelavn én gang om året. Opskriften kan du finde her

I morgen skal pigerne klædes ud og vi skal til tøndeslagning. Det er nok ikke særlig svært at gætte hvad de skal klædes ud som... :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar