lørdag den 22. februar 2014

Vinder af min fugle Uro Give Away


Så blev det d. 22. februar og jeg har trukket lod blandt deltagerne i min give away! Den heldige vinder blev nr. 13 og bag det nummer gemmer sig Mette med bloggen: Made By Madvig. Tillykke! Skriv din adresse til mig, så kommer der en uro ind af døren hos dig inden så længe...

Lodtrækningen er, som de andre gange,  foregået ved, at jeg skrev alle deltagere ind i en liste i Excel, hvor ens navn går igen med det nr man er på listen af tiltagere (kollone A). I den tilstødende kollone B genererer jeg et tilfældigt tal mellem 1 og 1000 med kommandoen "=round(rand()*1000;0". Den deltager der ender på det højeste tal vinder lodtrækningen, hvilket markeres automatisk i kollone C med kommandoen:"=if(B3=max($B$1:$B$100);"Winner";"")".

Mange tak til jer der havde lyst til at være med i min give away! Og fortsat rigtig god weekend til jer alle!

2 kommentarer:

  1. Hej Ann-Katrine - hvor er det dejligt og hvor jeg glæder mig til at se fugle uroen :-) Jeg sender dig en mail
    Mange hilsner,
    Mette

    SvarSlet