onsdag den 26. februar 2014

Ny pusletaske


I går syede jeg, i samarbejde med min mor, en fin, ny pusletaske til pigerne. Da jeg ventede Alison syede min mor en pusletaske ud fra sin erindring om hvordan den pusletaske hun havde da min søster og jeg var små blebørn så ud. Den er nu blevet så slidt, at det var på tide at få en ny. Derfor havde vi været i Stof & Stil og købe et stykke quiltet stof, lidt skråbånd og et klik-spænde til formålet.

Min mor syede den første version af pusletasken i USA, der vælter dig sig jo i quiltede stoffer. Herhjemme er det imidlertid lidt sværere at få fingre i noget quiltet stof man godt kan lide. Så er der jo de seje garvede syersker, der bare selv ville quilte noget stof de syntes om. Men jeg havde ikke lige mod på at kaste mig ud i et quilteprojekt - det må blive den næste pusletaske. Men dette stof med stjerner og sløjfer syntes jeg faktisk meget godt om :-)

Når man har to blebørn er det altså virkelig vigtigt, at have en pusletaske hvor der er lidt plads! Man skal både have plads to bleer til to, ekstra tøj til, poser, zinksalve og vaskeklude. Jeg syntes vi har fået lavet et rigtig fint mønster og størrelsen på pusletasken er perfekt til mit behov.10 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn. Jeg er vild med din farvesammensætningen og de forskellige strukturer. Well done!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ! Skønt med kommentarer og endnu skønnere, når det er fordi man har lavet noget andre også kan lide at se på! :-)

   Slet
 2. Den er super lækker!
  ... måske man skulle kaste sig ud i det :)

  SvarSlet
 3. Superskøn pusletaske! Stjernestoffet er da fantastisk - og flot detalje med pink bånd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov - var lige logget på, med min anden google-profil ;-)

   Slet
  2. Tænkte nok at stjernestoffet ville falde i din smag :-)

   Slet
 4. Fulgte lige linket. Måtte da se den. Det stof er altså mega fint. Tror jeg vil ind og se om de mon stadig har det;-)

  SvarSlet