tirsdag den 4. februar 2014

Kan man have for mange huer?


Det er ikke så meget jeg får syet i denne tid, men det er da blevet til denne elefanthue til Lea. Jeg syntes at hendes jersey elefanthuer var blevet for kolde, nu hvor frosten har sat ind... Derfor syede jeg en med jersey inderst og kogt uld yderst. Den er grå og lilla, for så passer den både til hendes Lilla flyverdragt og hendes pink og lilla vinterjakke. 


Lea er nu også så heldig, at hednes mormor er rigtig god til at strikke, og den anden dag kom hun forbi med en lækker tophue med pompom dut på toppen. Til Leas store glæde, er den strikket i pink- og sølvgarn. Den er endnu lidt for kold at have på på legepladsen. Men når hendes far kører hende i vuggestue, i bilen, om morgenen, er den helt perfekt. Og så bliver det vel også lidt lunere en gang ud i fremtiden - man har vel lov at håbe... :-)6 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne huer - Jeg har lige fået noget kogt uld hjem som jeg må eksperimentere lidt med

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt anderledes at arbejde med, men man kan lave mange fine vinterkreationer i kogt uld. :-)

   Slet
 2. Sikke nogle fine huer. Specielt den grå er bare fantastisk!

  SvarSlet
 3. Fine huer - kan godt forstå at lyserødt garn med sølv hitter ved Lea - og indimellem er det faktisk helt rart at have huer, der ikke bliver brugt på legepladsen. Synes ofte "vores" var smurt ind i mudder når vi hentede drengene ;o)

  SvarSlet