søndag den 23. februar 2014

Hello Kitty kage...


Så fik jeg forsøgt mig med at lave en lyserød  Hello Kitty kage - den bragte stor glæde hos Lea, der er vild med alt der er lyserødt! Men der er lang vej endnu før jeg bliver rigtig god til det her fondant kage halløj... Men jeg syntes det er sjovt og øvelse gør som sagt mester. Det tager jo nok også lidt længere tid, når jeg er selvlært og ikke har været på kursus. Det er lidt det samme med både min syning og strikning, for der er jeg også  100 % selvlært. Kagen smagte dog godt og Lea var glad - hvilket jo er det vigtigste. :-)
4 kommentarer:

  1. Jeg synes da at du er brandgod til det fondant-halløj ;-) sikke en fin kage. Jeg kan godt forstå, at Lea var glad.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Det er vildt sjovt at "lege" med fondant :-)

      Slet