mandag den 27. januar 2014

Strikkevejr...


I dag var det egentlig meningen, at jeg skulle bruge den tid hvor Hannah sover sine lure på at opdatere min LinkedIn profil og arbejde med jobsøgning...  Men da vejret er så vildt, med snefygning og chill factoren er meget høj, ja, så syntes jeg altså ikke lige at Hannah, skal ud og sove i barnevognen. MEN, det medfører så desværre, at hun har svært ved at falde i søvn og at hun kun sover nogle meget korte lure ad gangen. Derfor er projekt opstart på jobsøgning udskudt til i aften - når ungerne er puttet - og jeg er i stedet for gået i gang med at strikke en fin forårs cardigang til Lea.

Det er et Drops mønster (kan downloades gratis på drops hjemmeside). Mønsteret er at finde i Drops babystrik nr. 17 og er model nr. Z-063-by. Jeg syntes simpelthen at den er så yndig og vil være et hit til foråret og til de engang ud i fremtiden kommende sommeraftener... Det kommer nok til at tage nogle timer at strikke den, for der er mønster og den strikkes med små pinde (pinde nr. 2½). Men jeg glæder mig til at vise resultatet frem efterhånden som projektet skrider fremad :-)

Garnet er det lækreste og blødeste (og vigtigst af alt det kan vaskes i vaskemaskine) garn fra Mayflower. Det er 100% merino uld og hedder: Easy Care. Selv om det er 100% uld er det altså ikke en trøje der kommer til at kradse og klø i halsen. Ih, det er så hyggeligt at strikke og jeg har næsten altid et eller flere strikkeprojekter kørende.2 kommentarer:

  1. Den glæder jeg mig rigtig meget til at se her på bloggen... ville ønske jeg selv kunne strikke, det ser så hyggeligt ud og man kan jo lave de mest fantastiske ting... jeg må lærer det en dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bør du helt klart få lært en dag! Det er super hyggeligt :-)

      Slet