fredag den 3. januar 2014

Godt Nytår samt årets julekjoler


Jeg havde ellers planlagt en hel del flere indlæg her på bloggen omkring julen samt nytåret. Meeen det er jo ikke lige altid, at det går som man har planlagt... Derfor viser jeg Lea & Hannahs julekjoler frem selv om det allerede har været Nytår. 

Lea er selvfølgelig i lyserød, Hannah er jo ligeglad, så der har jeg lidt løsere tøjler... og hun er i rustorange babyfløjls kjole. Begge har fået fine sølvsutsko. :-)


Vores jul hjemme var super hyggelig og det var skønt at se pigernes øjne - specielt Leas da træet blev tændt... :-) Når man selv holder jul er der jo en del arbejde, men det er den slags arbejde som jeg stortrives med. Men alligevel er det en skøn skøn følelse at stå op d. 25. dec. - i sin egen seng - og bare vide, at man absolut intet behøver foretage sig, for køleskabet er helt fuld af rester og man skal bare hygge sig og slappe af imens børnene leger med deres gaver...Nytåret blev fejret med venner og deres børn i et sommerhus i Tisvilde, hvilket var super hyggeligt! Hannah blev dog syg med opkast, men kom dog heldigvis hurtigt til hægterne. Lea "valgte" dog først at blive syg sidste nat. Så vi har altså startet 2014 med to syge piger - men så kan det vel kun gå fremad derfra!

Godt Nytår!
4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde dine piger. Elsker det sidste billede hvor de kigger på hinanden. Jeg har et lignende, med min søster og jeg, og det er bare et af vores ynglingsbilleder fra vores barndom :)

  Rigtig godt Nytår!

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Hvem ved? Måske det også går hen og bliver et af mine pigers yndlingsbillede... :-)

   Slet
 2. Godt nytår og ja, hvor er dine piger skønne og smukke :-) Dejlige billeder :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet