onsdag den 8. januar 2014

forsøg med drengeveste...


Jeg har leget lidt med nogle veste til nogle søde små drenge jeg kender... Mønsteret har jeg selv lavet. Det var slet ikke så svært som jeg først troede det ville være :-)

Først syede jeg den mørkeblå vest med turkis ribkanter - som vel egentlig mere er en pullover end en vest. Dernæst tænkte jeg, at jeg ville forsøge mig med en vest med trykknapper (nu havde jeg jo købt de fine farvede trykknapper i både "drenge og pige" farver)... Vesten/pulloveren uden knapper er nemmest at lave. Men det er mere eller mindre samme mønster jeg har lavet til begge. Måske jeg skulle lave en DIY med pdf - printervenlige mønstre?

Begge er syet i velour, som jeg har haft liggende og som jeg mener at have købt i Stof2000 for et par år siden. Det er bare så fedt at få brugt de stoffer man har liggende! Men jeg tænker også at vestene kunne være fine i både jersey og fleece. Det må jeg have afprøvet! Ribkanterne er syet i ja, rib, også købt i Stof2000 for et stykke tid siden. 

Pulloveren er ca. en str. 1½ og vesten med knapper er ca. en str. 2½.8 kommentarer:

 1. De er da super fine, især den med knapper, den ku jeg sagtens se Emil i :)
  Jeg har dog aldrig været så god til trykknapper..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jamen, man kan vel også sagtens lave vesten med almindelige knapper og så sy knaphuller... :-)

   Slet
 2. Simpelthen så fine...rigtig god stil til de små gutter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er jo fedt at høre fra drengemødre, at man ikke er helt galt på den når man forsøger at lave noget til drengebørn... :-)

   Slet
 3. Hvor er de smarte, Ann-Katrine :-) jeg også ret vild med den med knapper! Den stribede velour købte jeg for 3 år siden og lavede babybukser til ungerne.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak! Hvor er du sød. Det er sjovt, det der med at se de samme stoffer som man selv har brugt til noget blive brugt på andre måder!

   Slet
 4. Hvor er de bare fine! Man mangler jo altid vest :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak! Det er nemlig rigtigt! Og jeg syntes at veste er et hit frem for store trøjer her om vinteren, for de små kan bedre røre sig i veste syntes jeg! :-)

  SvarSlet