torsdag den 30. januar 2014

Endnu en restebluse til Lea...


Jeg har syet en fin stjerne/sky bluse til Lea med koralrød pipping og pyntestikninger. Blusen har raglanærmer pyntet med en guldstofspipping, som er klippet af en af mine ældgamle kjoler. Jeg har syet efter et Ottobre mønster og jeg er faktisk helt tilfreds med resultatet. Billederne er jeg til gengæld mindre tilfreds med...

Lea og jeg brugte lidt tid på noget hyggebagning i går og der havde hun sin nye bluse på. Vi bagte lyn-boller, som vi havde med til alle børnene i legestuen. De er super nemme og HURTIGE at bage og alle børn elsker dem! Vi havde ikke helt nok hvedemel, så jeg kom lidt havregryn og groft hvedemel i. Men de blev alligevel vældig gode. Du kan se min opskrift på lynboller her. Opskriften er med rosiner, men de kan sagtens udelades.10 kommentarer:

 1. Den er bare virkelig fin! Skønne farver!
  Har du lagt kanten op med tvillingenål eller overlocker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg har lagt kanten op med tvillingenål.

   Slet
 2. Jeg er helt vild med den her bluse... den er virkelig virkelig FLOT!!! Det er så fint med guldkanten og elsker sammensætningen af stof og farver :)

  SvarSlet
 3. Super flot og total cute til hende. Skønt at få brugt de allersidste rester :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, jeg syntes også at det er vildt fedt at skulle udfordre sig selv med at få brugt de sidste rester. :-)

   Slet
 4. Hvor er det en fed detalje med blonden i raglansyningen. Totalt cute!

  SvarSlet
 5. Sej sammensætning af stoffer og piping :-) Elsker at bruge rester ;-)

  SvarSlet