torsdag den 16. januar 2014

En lille vinternederdel


Jeg har desværre ikke haft så meget tid foran symaskinen på sidste. Men hvornår har man nok tid foran sin symaskine...? :-) Men i dag er Lea til gymnastik med sin far og derfor er det ham der henter, så da Hannah sov fik jeg lige syet denne lille halv-sol nederdel til Lea. Den er syet af rester, hvilket som sagt er temaet i starten af dette år for mig.

Nederdelen er syet i postkasserødt babyfløjl, pyntet med en råhvis blonde og ribkanten er brun -og råhvidsstribet. Jeg burde egentlig vente med indlæget, for Lea er ikke hjemme og tøj er bare nemmere at vise frem på billeder, når børnene har det på - hvis de ellers gider lege "fotomodeller"...

Nu har jeg så klippet ud - også af rester - til en matchende bluse til Lea. Nu må vi se hvor langt jeg når med den i dag.


 Fortsat god u-vejrsdag til alle! :-)


7 kommentarer:

 1. Den er super fin :-)
  Dejligt at få brugt lidt stof fra lageret!

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med den sammensætning. I det hele taget er jeg pjattet med stribet rib:-) Dejligt at få bruge nogle rester. Jeg har ikke shoppet stof siden november (eller måske starten af december - det er i hver fald lææææænge siden), så man kan ikke sige at jeg bruger rester, men jeg bruger fra lager:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin, kan godt lide detaljen med blonden :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Super super smuk, den blonde gør da bare lige hele forskellen. Jeg har faktisk også en masse blonde liggende, måske det skal findes frem... Ville også være en fin detalje ved ærmer på en kjole til mig selv måske. Tak fordi du deler søde
  kh Libbie

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin! :-) Ligesom Libbie har jeg blonder liggende som jeg må se om kan bruges - tak for inspirationen :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er den altså bare fin, jeg er også vild med den lille blonde :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
 7. Ih, mange tak for de søde kommentarer! Jeg sætter stor pris på hver enkelt kommentar! Og hvor fedt, hvis nogle af mine indlæg kan inspirere! Det gør jo det hele værd! :-)

  SvarSlet