onsdag den 15. januar 2014

Der bliver sparet og brugt rester...


Januar er vel for rigtig mange en form for en spare måned. Der skal spares på budgettet ovenpå den på alle måder "fede" december måned og der spares måske også lidt på energien, for den skal strække sig igennem de kommende kolde og desværre ofte grå måneder, hvor der kan gå langt imellem de skønne frostklare dage med blå himmel og høj sol, som giver vi gråvejrstrætte et ekstra skud energi... Herhjemme skal der også spares lidt på indkøb af garn og stof og andet krea-gejl. Men så er det jo skønt, at man sagtens kan lave fine ting ud af rester!

Her er det fx. en lille hue til Lea der er strikket af diverse garnrester - og til Leas store fornøjelse i lysserød. Jeg syntes faktisk også, at det både giver mening og kan være sjovt og til en vis grad også kreativt udfordrende at få brugt diverse rester til noget brugbart og fint.

Er januar mon også en sparemåned hos dig?2 kommentarer:

 1. Fin lille hue. Den ser dejlig vamset ud :-)
  Det bare er altid ekstra skønt når man får lavet ting af resterne/ ting fra lageret.
  Faktisk er det altid i februar jeg har sparemåned. Jeg synes det er så svært at holde sparemåned i januar, når der er udsalg alle steder. Og her i januar har jeg faktisk både klikket en pakke hjem fra Stofdepotet.dk og Stof og Stil, hehe :-) Jeg venter spændt på den sidste ;-)
  Udover det går jeg og overvejer hvordan jeg kan få lidt mere ud af mine penge. Være smartere i mit forbrug. Og overvejer hvordan jeg kan skrive om det på bloggen. Det kommer nok ligepludselig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ja, det kan godt være svært at holde igen - specielt med alle de tilbud der er rundt over det hele her i januar! :-)

   Slet