tirsdag den 7. januar 2014

Body # 2


Så har jeg fået syet endnu en body og denne gang forsøgte jeg mig med en amerikansk halsudskæring. Det var en anelse sværere end med en rund hals...

Body'en er syet til en lille nyfødt pige og jeg har fulgt regenbogen mønsteret, som Anna har lavet en fin dansk syvejledning til. Stoffet syntes jeg er meget sødt og det minder mig om Pippi Langstrømpe :-) Nu mangler jeg at prøve at sy en body med knaplukning og og det kan gøres på flere måder, Her er der nogle syvejledninger til to forskellige måder at sy body'er på med knaplukning i halsen: Fru Flittig & FrkTurkis. Ih, det er så skønt med al den inspiration og syvejledning man kan finde i blogland! :-)


4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot og sikke noget kært stof!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Man kan få så meget fint jerseystof, det kan være svært at holde op med at købe for meget... :-)

   Slet
 2. Den er bare blevet så fin...og du har helt ret i at det minder om Pippi :)

  SvarSlet