onsdag den 22. januar 2014

1 års fødselsdag + Give Away

 

I dag er det 1 år siden jeg besluttede mig for at lave en blog og postede mit første indlæg på MUMMA. Det har været sjovt at kaste sig over bloggen! Jeg er også så glad for de læsere min blog har og jeg sætter stor pris på hver enkelt kommentar jeg får på mine forskellige indlæg - de er med til at give mig lyst til at fortsætte med at krea-blogge og så giver de mig også en god feedback på de ting jeg laver, så jeg hele tiden kan udvikle mig! Men det er ikke blevet til helt så mange indlæg, som jeg havde forestillet mig. Men efter at Hannah kom til verden, et par måneder efter bloggens "fødsel", ja, så har jeg altså haft hænderne mere end fulde og nu et år efter mit første indlæg på bloggen har jeg knap 200 indlæg bag mig. Jeg må nok erkende, at tiden ikke er til at jeg kan få lavet et nyt indlæg hver dag, men mere realistisk er det nok at jeg laver mellem 1-3 indlæg ugentligt fremover...

På trods af tidsmangel er det en festdag på bloggen og det har pigerne og jeg fejret ved, efter at have været i legestue, at bage lækre gulerodsmuffins som er pyntet med creamcheese frosting og fine (købte) blomster. De er virkelig gode, og jeg vil snarest ligge opskriften op på bloggen under fanen: "lovely chop chop".

Når man har fødselsdag, så skal man ha' en kage! Men ingen fødselsdag uden en gave! Derfor fejrer jeg også 1 års dagen på bloggen med en give away! Derudover vil jeg i løbet af februar måned ligge mange DIYs op på bloggen:

- DIY til mine babyfutter i uldfilt
- DIY til mine uglepuder
- DIY til mine gulerodsmuffins
- DIY til min sækkestol
- DIY til mine drengeveste...

Et af mine første indlæg på bloggen var en DIY til hvordan jeg havde lavet en fin uro med små filtede fugle til Leas værelse.Nu kan du også komme til at eje en sådan uro og det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er:

1. Bliv fast læser af bloggen. 
2. Skriv en kommentar om hvilke farver du kunne tænke dig dine filtede fugle skal have.

Jeg trækker den heldige vinder d. 22. februar.
- Du kan sagtens deltage i min fødselsdags give away uden selv at have en blog, så skal du bare huske at skrive din mail adresse i din kommentar.

Det er ikke et krav, at du linker til min give away, men har du alligevel lyst til at gøre det, så  må du meget gerne bruge dette billede til det:Håber du har lyst til at deltage!
Fortsat god dag til alle :-)


15 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne deltage, det er en rigtig fin give-away. Hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig farver som på billedet.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild m de fugle og er det mig der vinder så må der gerne indgå turkis og ellers bare knald på farverne :-) tillykke med 1 år som blogger. Jeg synes nu 200 indlæg er godt gået. Hellere kvalitet frem for kvantitet :-)

  SvarSlet
 3. Øhh... bop bop, klare farver som turkis, orange, gul, pink, græsgrøn og den slags... Og så skal den passe både til drenge og piger

  SvarSlet
 4. Fantastisk fugleuro!
  Jeg elsker uld kreationer. Tillykke med din blogs et års fødselsdag:-)
  Din smukke harmoniske fugleuro vil passe perfekt hos mig på gården i beige, turkis, og grønne farver på deres små maver:-)

  De bedste hilsner fra Tina

  SvarSlet
 5. Nej en fin uro den vil hænge perfekt over Dagmars puslebord ;-) jeg kunne godt tænke mig fuglene i rød, lilla og lyserød. Lilla er min yndlingsfarve, rød er min ældste datters yndlingsfarve og lyserød er min mellemste datters yndlings. ;-)
  Juliejensen73@icloud.com

  SvarSlet
 6. Kæmpe tillykke med bloggen! Jeg nyder at følge med i alt det du får kreeret ;-)
  Det er godt nok en fin uro! Sådan en kunne vi sagtens bruge herhjemme - gerne med blandede farver som du har på billedet.

  SvarSlet
 7. Åhhhrr hvor sødt :-D

  Skulle jeg være så heldig, skal farverne være knald-røde og knald-gule... og jeg ved lige hvor, den vil passe perfekt.

  Følger dig nu via GFC... og er rigtig glad for, jeg er "faldet" over din blog.

  SvarSlet
 8. Tillykke med "fødselsdagen"! Du laver sådan nogle fine ting.
  Den uro er så skøn - og farverne på billedet er lige, som jeg kan lide dem :)
  / Louise (superprinsessen@gmail.com)

  SvarSlet
 9. Kære Mumma
  Stort tillykke til bloggen med fødselsdagen :) Jeg er blevet følger :)
  Jeg har linket til dit konkurrence på min blog: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/01/give-aways.html
  Og vil meget gerne deltage. Jeg synes den på billedet er flot, og vil gerne vinde en ligesom den :)
  maria-hoff@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Tillykke med bloggen. Overvejer selv om der er en lille blogger gemt i mig.
  Min datter vil gerne have en uro med turkis og gule fugle.

  SvarSlet
 11. Mine yndlingsfarver er mørkeblå og pink, men de er alle fine :)

  SvarSlet
 12. Tillykke med bloggens fødselsdag - jeg nyder at læse med (og elsker selv gjorte give-aways :-)
  Hvis jeg vinder så ønsker jeg mig de flotte fugle i ...... De farver du lige ligger inde med :-)
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
 13. svært at vælge farver. ønsker mig en miks af alle regnbuens farver
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 14. Nøj, hvor er din uro bare flot. Sådan en vil jeg også gerne vinde til min nyfødte datters pusleplads. Jeg kan godt lide den i den farvekombination som du har din i, men der må også gerne komme lilla farver i :-)

  SvarSlet