mandag den 9. december 2013

min første body!


Den første body har set dagens lys, men det er helt sikkert ikke den sidste der bliver kørt igennem symaskinen herhjemme!

Jeg har brugt det regenbogen body mønster, som Anna, med bloggen Laralil, har anbefalet. Hendes syvejledning er dog til den regenbogen body version med amerikansk halslukning. Jeg valgte at lave denne body med rund halsrib. Men nu hvor jeg har fundet ud af hvordan man kan sy en body (forholdsvist nemt) så skal jeg da have prøvet alle mulige halslukningsversioner... Stoffet har jeg købt på tilbud hos Ottobre. jerseykanterne er lavet af en rest jeg havde liggende.

Jeg talte med Christine, der står bag bloggen frk Turkis om at sy body'er og hun gav mig det råd, at man kan sy hele body'en nederste ribkant i ét stykke, for så undgår man sammensyningerne, hvilket måske er rarere for barnet, når han/hun har body'en på!? Det er i hvert fald et godt fif, som jeg skal have afprøvet! :-) Christine har også en fin syvejledning på en body med knaplukning. 

Ja, der er heldigvis nok af skøn inspiration at finde i blogland! :-)17 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Jeg må også snart prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er faktisk slet ikke så svært som jeg gik og troede... Men det hjælper jo også en hel del med alle de fine syvejledninger... :-)

   Slet
 2. Den er super fin.
  Jeg har prøvet mig med en body et par gange uden, noget godt resultat. Jeg strækker enten for lidt eller for meget i ribben (som jeg ellers normalt godt kan finde ud af), så nu er projektet lagt på hylden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Har du forsøgt dig med de fine syvejledninger, der taler de nemlig også om alt det der strækkeri af stofferne... :-)

   Slet
 3. Hvor er den bare flot... det er virkelig nogle flotte farver og sødt print :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar, jeg bliver jo helt glad og stolt :-)

   Slet
 4. Hvor er den flot og virkelig imponerende af første gang :-) Og sikke en dejlig blog, dig havde jeg ikke set før…
  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mnage tak! Det var da en skøn kommentar at vågne til! :-)

   Slet
 5. Hvor er du god! :-D Den er super flot, stoffet er bare så fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak! Ja, jeg kunne ikke stå for stoffet... :-)

   Slet
 6. Tillykke med den flotte body-debut! Den er så fin!

  SvarSlet
 7. Hvor er den skøn og sikke en sammensætning .. super flot body debut! :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 8. Det er du da kommet ret godt fra!!! Den er super sød :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ih, hvor dejligt med så mange søde kommentarer, jeg må jo hellere komme ind og sy nogle flere... :-)

   Slet
 9. Jeg tilslutter mig koret og siger at det er en rigtig flot body...godt håndværk og gode detaljer :)

  SvarSlet