tirsdag den 10. december 2013

Endnu en vinterkjole...


Jeg er vild med dette quiltede grå jersey stof fra stof og stil og måtte straks have min saks i det... Det blev til endnu en vinterkjole til Lea. Hun syntes den er fin, nok mest pga. de sølvglimtende ærmer og hals samt de pink pyntestikninger...

Nu har jeg også endelig fået styr på de tvillingenåle :-)
Ja, den lysserøde neglelak, matcher jo også perfekt... ;-) Det er en hun har fået af sin moster, som er stylist og så kan hun jo ikke lade være, når hendes niece også er vild med alt det der pynteri... :-)
Moar, nu gider jeg ikke stå stille mere, nu skal vi lave ballade...

8 kommentarer:

 1. Så fin - Det er helt forståeligt hun er vild med den :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot - hvilket mønster har du brugt. Hihi - hun er altså kær og total smart med matchende negellak.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg har syet den efter et mønster i Ottobre nr 6/2011 og stoffet er fra Stof & Stil. :-)

   Slet
 3. Hvor er den fin. Og hvor det perfekt når neglelak og stikninger passer sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk engang hvis man selv var så tjekket :-)

   Slet
 4. Endnu en fin kjole - og rigtig fin stofsammensætning, der er en sand prinsesse værdi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Hvor er du sød Christine. Nu må jeg snart få afprøvet de forskellige oplægningsfif du gav mig... :-)

   Slet