onsdag den 4. december 2013

En vinterkjole


Ovenpå sy til din baby måned, syntes jeg det var på tide at få syet lidt til Lea. I går havde jeg en venlig baby, så jeg fik tid til at sy denne vinterkjole til Lea med høj hals. Jeg har syet den efter et mønster i Ottobre nr 6/2011 stoffet er fra Stof & Stil (jeg er vist ikke den eneste her i blogland der er faldet over dette stof...).

Jeg syntes, at det er smart, at kjolen har en lidt høj hals, for det holder dem jo ekstra varme her om vinteren. Kjolens ærmer såvel som skørt er lagt op med et tre punkts zigzag, fordi jeg simpelthen ikke kan få min maskine til at sy en pænt med dobbeltnål. Det irriterer mig rigtig meget, for jeg vil nemlig også gerne sy body'er og sparkedragter til Hannah, og det ser altså bare pænest ud med en dobbeltnålssyning. Så nu må jeg ud og snakke med en symaskine kyndig, for det kan da ikke passe, at min maskine skal drille mig! 


Og så kan jeg ikke stå for ærmer til små piger hvor der er lidt puf effekt!


Lea var meget glad for sin nye kjole, og ville meget gerne have den på i legestue i dag!


7 kommentarer:

 1. Hvor er den fed. Jeg har også kigget på det fine stof & stil men da jeg ikke har nogen piger, så har jeg nøjes med at kigge.
  Jeg kan godt forstå at Lea er glad for den.

  SvarSlet
 2. Fin kjole og skøn, lille model :-)

  SvarSlet
 3. den er godt nok fin... :o)

  irriter mærker hende ikk i nakken? har overvejet hvad jeg skal gøre med mine, om de netop skulle ind og sidde i tøjet i stedet

  SvarSlet
 4. skøn model du har hyret dig ;O) … kjolen er rigtig sød

  Mona

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare smart. Det ligner jo at kjolen er uden på en bluse.

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin og sidder superflot på din søde pige - og ja, pufærmer er da bare så fint :-) (ja, hvis man nu havde en pige...!)
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet