tirsdag den 17. december 2013

Der jules...


Nu nærmer juleaften sig med hastige skridt, i hvert fald hvis man spørger de voksne, tror nu nok, at jeg kender en lille pige, der syntes at der er laaang tid til juleaften... Jeg elsker julemåneden nyder, at få lov til at pynte op, bage, lave konfekt, købe og lave gaver, ja selv at pakke gaverne ind nyder jeg... Min mand kalder mig for en julenørd... Herunder kan du se lidt glimt af årets julepynt.

Noget af vores julepynt er gengangere, men der er også kommet nyt til i år. for eksempel nogle fine stjerner som jeg har købt af Christine. Mit lille kunstige træ med de små fugle er også nyt i år. Og så har jeg som nok den sidste kreablogger mor her i blogland lavet en lille nissedør i år...

Det er første gang at vi skal fejre jul hjemme hos os og vi får besøg af mormor, morfar og moster. Der skal laves andesteg, risalamanden kommer mormor med og mandelgaven står moster for, så nu håber jeg bare ikke, at jeg klokker i det med andestegen. Vi har også været ude og vælge et juletræ. Det står på terrassen med en lyskæde, men nøj, hvor jeg ser frem til "store pynte juletræsdag"!

Vi har valgt at holde jul hjemme i år, fordi vi ønsker, at starte vores egne juletraditioner op som lille familie. Netop også fordi vi er en familie med små børn, har vi valgt juleræset fra, hvor man skal ligge og køre landet tyndt for at nå at se alle man kender og for at stille alle andre tilfredse. Jeg tror og håber også, at det er i børnenes tarv, at være hjemme i deres vante omgivelser, hvor de kan komme i deres egne senge, når trætheden melder sig og de bare kan hygge sig med deres gaver d. 25. og 26. december og være sammen med deres forældre, som også gerne skulle være afslappede og hyggelige at være sammen med.
Nu er det snart jul og juleferie og ih, hvor jeg glæder mig! :-)

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Sikke fine sager! Jeg er specielt vild med de små pipfugle i fint! Har du selv lavet dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, mange tak! Jeg har selv lavet de små filtede rødkælke og du kan se hvordan under bjælken DIY og så under fugleuro...

   Slet
 3. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
  De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet