lørdag den 14. december 2013

Benvarmere til kjolepiger...


Lea er vild med at have kjoler og nederdele på og det sommer såvel som vinter... Derfor kom hendes mormor den anden dag forbi med et par fine små benvarmere, som hun liiige havde strikket :-) De faldt straks i god jord hos Lea, som  nu har små varme ankler og underben, selv om hun er en kjolepige.


Min mor har selv fundet på opskriften på de strikkede benvarmere, og jeg har fået lov til at dele den med jer andre her på bloggen, så der kommer snart en DIY. Og ja, jeg ved det godt, jeg er lidt bagud med at få lavet de lovede DIYs. Men de er altså i støbeskeen, jeg har bare ikke helt så meget tid til at blogge, som jeg kunne tænke mig...
2 kommentarer:

  1. De er da for skønne - især til det sæt tøj

    SvarSlet
  2. Hvor er de fine og sikke en god ide til de små ben :-)
    Kh Line

    SvarSlet