mandag den 23. december 2013

Årets juletræ...


Vi holder som sagt jul hjemme i år og jeg drømte om et kæmpe juletræ, der ville gå helt op til loftet. Og det var lige præcis hvad jeg fik! :-) Stakkels Kasper måtte lave en helt ny juletræsfod, for den vi havde var alt for lille til vores store træ... Men nu er træet kommet på fod og er blevet pyntet. 

Da Lea jo er vild med alt hvad der er lyserødt og har med princesser at gøre, valgte jeg at den gennemgående farve på årets juletræ skulle være lyserød. Vi har altså fået os et vaske ægte princesse juletræ, i hvert fald hvis man spørger Lea...Juletræstæppet har min mor broderet til os - ja, jeg er både heldig og forkælet!


Træet er pyntet med noget nyt, noget gammelt og noget der bringer minder frem... Jeg håber, at mine piger også vil have nogle gode minder fra deres barndomshjems jul, når de selv en gang er voksne og selv skal i gang med at skabe nogle juletraditioner for deres egne familier...

 Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!

2 kommentarer: