søndag den 15. december 2013

3. søndag i advent og en vinder!


Så blev det tedje søndag i advent og vi fik tændt tre lys og søndagshygget! Men det er jo også i dag, at jeg skal trække en vinder af min advents give away, som jo består af fire lækre gaver fra leafleaf.

Den heldige vinder er: Sonja, som har bloggen Bedste Bess

Ud over den fine sumi stik af aktivt kul modtager dagens vinder fem små balarinaer, som jeg har lavet. Jeg bruger dem selv som julepynt, både som en slags uro-ophæng og på juletræet. Jeg syntes de er så fine og dekorative, når de florlette hænger og "danser"... :-)

Jeg har trukket vinderen på sammen måde som de foregående gange:


Lodtrækningen er foregået ved, at jeg skrev alle deltagere ind i en liste i Excel, hvor ens navn går igen med det nr man er på listen af tiltagere (kollone A). I den tilstødende kollone B genererer jeg et tilfældigt tal mellem 1 og 1000 med kommandoen "=round(rand()*1000;0". Den deltager der ender på det højeste tal vinder lodtrækningen, hvilket markeres automatisk i kollone C med kommandoen:"=if(B3=max($B$1:$B$100);"Winner";"")".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar