mandag den 2. december 2013

1. Søndag i advent & 1. Vinder af min adventskalender...

Så blev det d. 1. december og tilmed 1. søndag i advent.


Det betyder, at den første vinder af min adventskalender- give away er blevet trukket og vinderen blev:

Gitte med bloggen: Mens de sover.
Skriv en mail til mig med din adresse, så vil du modtage den lækre gave fra leafleaf og et lille rødkælkepar, som jeg har lavet.Lodtrækningen er foregået ved, at jeg skrev alle deltagere ind i en liste i Excel, hvor ens navn går igen med det nr man er på listen af tiltagere (kollone A). I den tilstødende kollone B genererer jeg et tilfældigt tal mellem 1 og 1000 med kommandoen "=round(rand()*1000;0". Den deltager der ender på det højeste tal vinder lodtrækningen, hvilket markeres automatisk i kollone C med kommandoen: "=if(B3=max($B$1:$B$100);"Winner";"")".

Herhjemme plejer jeg at pynte med små fugle op til jul og disse små filtede rødkælke, syntes jeg ser rigtig søde ud ovenpå eksempelvis en bred billedramme. Hvis du nu ikke lige var den heldige vinder denne gang, men gerne selv vil lave nogle lignende kan du se hvordan lige HER.


Jeg har også brugt en del timer på at pakke pakker ind til pigernes julekalender og på at pynte op i lejligheden (billeder har jeg ikke fået taget så mange af, men tænker at vise min julepynt frem i et senere indlæg). Men det var også det hele værd, da man så deres forundrede øjne, da de stod op til et julepyntet hjem inklusiv en pakkekalender fyldt med små gaver...


1 kommentar: