fredag den 8. november 2013

Sy til din baby # 8


Ja, pigerne er stadigvæk syge, så mit 8 indlæg i Sy til din baby legen, er et lille kort indlæg om nogle meget fine og farvestrålende trykknapper, som kom med posten i dag! Jeg er meget spændt på at få syet noget, hvor disse trykknapper helt sikkert vil gøre sig godt...

Der er nogle der runde og nogle der er formet som stjerner :-) Jeg har købt et såkaldt startsæt hos Frau Tulpe. Det inkluderer en tang og 200 trykknapper. Ih, det kribler sådan i mig for at få brugt nogle af dem, men det må desværre nok vente til pigerne er raske igen.8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jeg er også meget spændt på at få taget dem i brug! :-)

   Slet
 2. De er så fine. Hvad måtte du give for et sådan startsæt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er rigtig fine, men sådan et startsæt koster også 30 Euro...

   Slet
 3. Var det bare for tangen, eller også for alle farverne?? For så synes jeg da ikke det lyder så slemt :) Kunne være man skulle ønske sig sådan et sæt i julegave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, og så har du jo endda selv skrevet det ovenover... godt så :)

   Slet
 4. Mega fede knapper! tør man spørge hvor du har fundet dem henne? har nemlig ledt lidt efter farvede trykknapper men syntes ikke det er så let og kunne helt klart godt se fordelen i sådan et startsæt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med knapperne! Jeg har købt dem hos Frau Tulpe, som lige for tiden kører med et tilbud på et startsæt til 30 Euro. Men det inkluderer også både tang og 200 knapper i forskellige farver... :-)

   Slet