torsdag den 7. november 2013

Sy til din baby # 7


Ja, endnu en hagesmæk har set dagens lys... Denne version er dog virkelig nem og hurtig at lave, for jeg har bare syet forside og bagsidestof sammen vrang mod vrang med min overlocker og så lige sat et sæt trykknapper i. 

Hagesmækker er gode til at få brugt stofrester til syntes jeg. Forsiden er noget bomuldsstof jeg har købt for nogle år siden i stof 2000 og bagsiden er rest pink fleece...

Jeg vil gerne ligge et pdf mønster op på bloggen, men både Lea og Hannah er syge med feber og Lea har også dårlig mave... :-( Så lige nu er der desværre ikke tid til andet end blot at vise hagesmækken frem. Jeg har jo efterhånden et par DIY med pdf mønstre som hængepartier. Jeg håber pigerne snart blive raske igen, så jeg får lidt mere sy-tid. Og her ses smækken i brug...


3 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Skøn blog du har og sikke mange fine ting du laver!

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Man kan aldrig få for mange hagesmække :-)

  SvarSlet