mandag den 4. november 2013

Sy til din baby # 4


Mit fjerde bidrag til bloglegen "sy til din baby" er faktisk ikke til min baby, men en barselsgave til nogle venners lille dreng. Jeg har strikket en lille djævlehue i turkis bomuld. Opskriften er gratis og kan downloades her. Bukserne er syet efter min egen babybuks DIY. Jeg har syet dem i lys grå velour og ribkanterne er turkis og mørkeblå stribet (begge stoffer er købt i stof 2000, men for over et år siden...).

Som mor til piger, er det jo en skøn forandring, når nogle venner får en lille dreng og jeg kan få lov at kreere noget "drenget"... :-)


4 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige ting - Det er sådan noget man elsker at iklæde sin baby

  SvarSlet
 2. Ja, det skal være blødt og godt at bevæge sig i... :-)

  SvarSlet
 3. Ååårrrrhhh så småt det er! Det er virkeligt fine ting!

  SvarSlet
 4. Mange tak! Der er ikke noget så nuttet som tøj til nyfødte... :-)

  SvarSlet