søndag den 3. november 2013

Sy til din baby # 3


Mit tredje indput til bloglegen "sy til din baby" er lavet i dette retro-agtige voksdug... Og det er noget så praktisk (og måske en anelse kedeligt) som en hagesmæk. Men det er min erfaring, at man ikke kan få helt nok hagesmække - specielt lige i begyndelsen af skemadsfasen, for der bliver hagesmækken mega fedtet ind i det baby spiser hver eneste gang baby spiser :-)


Bagsiden er orange bomuldsstof og jeg har brugt matchende orange skråbånd.


7 kommentarer:

 1. hagesmække er en rigtig god ting ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er helt fantastisk - voksdugen er skøn og rigtig god sammen m orange (hvor mon du har den fra?) - og ja, så er behovet for hagesmække jo helt vildt i perioder :-D
  Mange hilsner
  Mette
  PS Og du linker til min elefant give-away - hvor dejligt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Voksdugen har jeg købt i stof 2000, men det er er vist ved at være to år siden jeg købte det...

   Slet
 3. Man kan ikke leve uden hagesmække i de små aldre :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Hej Ann-katrine, hvad er målet på de hagesmække hvor du bruger voksdug??.. Det er nogle fine ting du laver. Tak for inspiration.
  Hilsen Linda Liv

  SvarSlet