tirsdag den 12. november 2013

Sy til din baby # 11

Jeg har syet en "kæmpe" ammepude til mig selv og Hannah. Jeg startede ud med at bruge et af Stof 2000s HOMEMADE mønstre, men det endte med, at jeg måtte lave mønsteret ekstra stort fordi min inderpude med Krøyer kugler var blevet for stor til at få presset ind i yderpuden... Men jeg er faktisk helt glad for den. Så nogle gange er det ikke så skidt, når det ikke går helt som planlagt :-)

Stoffet er noget jeg havde liggende og som jeg for et stykke tid siden havde købt på tilbud. Puden har jeg pyntet med en rød pippingkant og den bindes sammen af fire røde silkebåndssløjfer.4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot. Det røde pipingbånd giver en super flot sammenhæng i puden.

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot - jeg kan rigtig godt lide stoffet - og en stor ammepude er dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er faktisk også blevet rigtig glad for den :-)

   Slet