søndag den 10. november 2013

Sy til din baby # 10


Mit 10. indlæg i bloglegen "sy til din baby" er en elefanthue. Jeg har syet den i "prinsesse" jersey fra Stof & Stuff. Inderstoffet er syet i lysserød jersey (en rest, som jeg ikke helt kan huske hvor jeg har købt). Det er jo ikke specielt revolutionerende at lave et indlæg om en elefanthue! Men denne er dog en anelse anderledes end de fleste jeg har set før, fordi den har knaplukning. 

Min mand har læst om nogle tragiske ulykker, hvor små børn rent faktisk er blevet hængt i deres elefanthuer. Derfor havde jeg lovet min mand, at forsøge at kreere en elefanthue med knaplukning ved halsen. Og her får du resultatet at se:


Det er min hensigt at lave en syvejlednign med billeder, men jeg glemte helt at tage billeder undervejs, så syvejledningen følger snarest... :-)

13 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig smart - glæder mig til en DIY

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg fik syen en til i går, og denne gang fik jeg taget billeder undervejs. Så syvejledningen er liiige på trapperne :-)

   Slet
 2. Hvor er den fin og super god ide med trykknapperne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, jeg syntes faktisk også at det er lidt smart med trykknapperne...

   Slet
 3. Hvor er den fin og smart med trykknap lukning :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin! Og super god ide med de trykknapper

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jo selvfølgelig ikke så vigtigt med trykknaplukningen når der er tale om de små babyer, men så snart de er afsted i institution er det vel ved at være ret smart... :-)

   Slet
 5. Godt tænkt :) Og rigtig fin løsning!

  SvarSlet
 6. Hvor fint:-) Hvor bred er trykknappen?

  SvarSlet